Dansen in stijl….

Annemiek DonkerslootGeen categorie, homepageLeave a Comment

Sprookjesjurken van professionals, kijk dat trekt onze aandacht!

Ik waande mij even Cinderella
Ik keek graag en dan met open mond, naar al die spectaculaire jurken die je als het ware over de vloer zag zweven bij de danswedstrijden op televisie. Bij sprongetjes veerde alles op: geweldig! Ik waande me even Cinderella die elke pas gecontroleerd zette. Ik denk wauw als ik aan zo’n jurk denk: tule, paletten en kralen. Ik ben eigenlijk toch een beetje een raaf die van glim houdt.

Ze vertelde me op een middag een zolder vol herinneringen te hebben
Rosalie, één van onze trouwe klanten houdt van mooie kleding: is altijd heel secuur in keuzes. Ik adviseer haar graag sprekende kleuren en soepel vallende stoffen. Door haar lengte altijd even vermaken maar dat is nooit een probleem bij ons. Ze verteld dat ze ooit mee deed aan danswedstrijden. “Ik heb een  zolder vol heeft met herinneringen” De meest fantastische kleur- en detailomschrijvingen rollen uit haar mond: van edelsteen gemaakte paletten, struise veren, handgemaakte borduursels, vele lagen fel gekleurde tule. Of ik daar iets moois mee kan in de winkel…haar dansjurken nog een keer in de spotlights…Dat hebben we gedaan!

De jurken staan symbool voor twee gepassioneerde mensen
Bovenstaande was enige jaren terug, Nu drie jaar later ontmoet ik haar weer en vraagt ze me of ik haar jurken nog eens wil gebruiken: Ik wel! Ze mogen blijven: wat een cadeau! Ik wil ze met respect nog een keer in de winkel showen! De jurken staan symbool voor twee gepassioneerde mensen die er samen alles voor over hadden te zwieren op de glimmende vloer. Ik haal ze op en besef: ik heb hier honderdtweeënnegentig tango’s, walsen  en rumba’s in mijn handen. De snoepkleurige jurken die je nu van dichtbij kan zien, kan aanraken zelfs de veren aaien als je wil.

 

Sprookjesjurk

Sprookjesjurk_Purmerend

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *